SALGSBETINGELSER

Aftaleindgåelse

Inden køb skal køber godkende vores handelsbetingelser, og opfordres til at gennemlæse disse. Handelsaftalen indgås mellem BUGIstudio og køber, når man har valgt "køb" på hjemmesiden.

Kontakt infomation

BUGIstudio
Gustav Johannsens vej 5
DK-2000 Frederiksberg
Denmark

mail: shop@bugistudio.com
ph:   +45 70227872

CVR15128402

Priser

Alle priser på BUGIstudio er inkl. 25 % moms og i Danske Kroner (DKK),  hvor intet andet nævnes. Alle priser er eksklusiv forsendelsesgebyr.

Fragt- og forsendelsesgebyr oplyses inden køb. Derudover er der ingen ekstra gebyrer.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Der tages forbehold for:

• Leveringssvigt.

• Afgiftsændringer.

• Udsolgte varer og trykfejl.

• Farven på billedet kan grundet lysforhold og skærmindstilling adskille sig fra den faktiske farve.

• Placering af tryk kan variere en smule ved køb af flere ens produkter, da alt er håndarbejde.

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

Betaling

Du kan vælge at betale med Dankort eller eDankort. Hvis du ingen Dankort har, kan du kontakte os via e-mail og vi kan finde ud af, at du kan lave en bankoverførsel til vores konto nr.  8113 - 1296703.

Ved betaling med kort, trækkes beløbet først når produktion af varen påbegyndes.

Ved betaling via bankoverførsel, påbegyndes produktion af varen først, når betalingen er modtaget.

Vores betalingssystem

Vores kortbetaling gennemføres af QuickPay og PBS. Kortbetalingen foregår 100 % SSL krypteret.

Betaling via QuickPay sikrer dig anonymitet og beskyttelse mod at korttransaktioner kan opsnappes eller spores. BUGI.dk har således heller ikke adgang til data om dit betalingskort.

Indløsningsaftalen med PBS giver dig tryghed som køber.

PBS har gennemgået BUGIstudio - både firma og webshop - før de har godkendt Dankortbetaling på denne webshop.

Brug af Dankort eller eDankort

Vi anbefaler brug af Dankort eller eDankort ved køb på BUGIstudio. Dette er den billigste, hurtigste og ikke mindst sikreste betalingsmåde.

Som køber, er du fuldt beskyttet og banken står inde for, at du ikke kan trækkes for noget, du ikke har købt.

Ved betaling med Dankort eller eDankort vil du, efter din ordre er afsendt,  blive ledt videre til en selvstændig betalingsside hos QuickPay, hvor  du skal indtaste dine betalingsoplysninger.

Betalingssiden hos QuickPay er SSL-krypteret og derfor sikker og certificeret af PBS. Ved korrekt gennemført betaling vil du få vist en kvitteringsside, hvor beløb, ordrenummer og betalings-identifikation fremgår.

Beløbet trækkes fra din konto, når vi påbegynder produktion af dine varer.

Leveringstid

NB! DECEMBER BESTILLINGER - vi trykker med det samme lige nu så gaver kan nå frem, men bestil seneste tirsdag d. 19 december så vi kan nå at trykke og sende, hvis nogle ting skulle blive udsolgt giver vi besked så snart ordren kommer ind, hvis der skulle være et leveringsproblem. Har man selv afhente på vores værksted på Frederiksberg eller i Fields d. 23 december, kan man bestille senest midnat d. 21 december.

Da alle vores produkter er fremstillet specielt til køber, og først trykkes efter bestilling, er vores normale leveringstid mellem 7-14 arbejdsdage efter bestillingen.

Hvis grundvarerne ikke er på lager, eller der er forsinkelser hos vores underleverandører, vil vi in­denfor 1-4 arbejdsdage kontakte køber pr. e-mail og give besked om hvornår, vi forventer at kunne levere de færdigproducerede varer.

Vi vil naturligvis gøre alt, hvad vi kan for at få varerne produceret hurtigst muligt.

Forsendelse

BUGI.dk leverer til adresser i Danmark. Alle pakker leveres med Post Danmark. Fragt- og forsendelsespriser varierer med vægten og oplyses altid inden, du gennemfører bestillingen.

Det er vigtigt, at du som køber ved modtagelse/afhentning sikrer dig, at varen ikke er beskadiget. Efter modtagelse har køber ansvaret for varen.

Eventuelle forsinkelser, der skyldes Post Danmark, kan BUGIstudio ikke stilles til ansvar for. Skulle en forsendelse af mystiske grunde ikke dukke op hos køber, sender vi en ny vare.

Fortrydelsesret

Ved bestilling af en vare på BUGIstudio, hvor alle varer er specielt fremstillet til kunden, giver du samtykke til, at vi kan påbegynde tilpasning/fremstilling af varen straks efter du har modtaget en ordrebekræftelse. Dette medfører, at du ikke har fortrydel­sesret på varen, når ordren er afgivet, jf. forbrugeraftalelovens § 18, stk. 4.

Skulle fremstilling/tilpasning af varen mod forventning ikke være påbegyndt straks efter du har mod­taget en ordrebekræftelse, har du mulighed for at fortryde dit køb af varen indtil tilpasning/fremstilling af varen er påbegyndt. I den forbindelse er det et krav, at din underretning om fortrydelse skal være kommet frem til BUGIstudio inden fremstilling er påbegyndt.

Reklamation

I følge købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som køber kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Disse mangler må ikke være opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen.  Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail shopbugistudio.com.

Returnering

Når du handler på BUGIstudio.com  har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadefor­voldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse:
BUGI.dk, Gustav Johannsens vej 5, DK- 2000.

Når du returnerer varen, bedes du angive beskrivelse af fejlen og dokumentation for købet, evt. i form af fakturaen.

Bemærk!  Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsen­delse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik

Alle personlige oplysninger, data eller billeder sendt til BUGIstudio er fortrolige og videregives ikke til andre. Vi foretager registrering af  dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. 

Informationerne opbevares sikkert og utilgængeligt for andre.

Vores hjemmeside og indkøbspose er opbygget omkring brugen af cookies.  Cookies kan altid slettes igen, når det ønskes.

Fotomateriale til fotografik

Det er købers eget ansvar at indhente nødvendig tilladelse til reproduktion af de indsendte billeder. BUGIstudio har intet ansvar for manglende ophavsret til publicering, bearbejdning mm. af indsendte materiale. BUGIstudio forbeholder sig retten til ikke at producere et billede, hvis vi er i tvivl om rettighederne til det indsendte materiale. BUGIstudio forbeholder sig også retten til ikke at producere indsendte materiale, hvis vi skønner at kvaliteten er for dårlig, du vil i så fald høre fra os og blive bedt om at indsende nyt materiale.